Havva Yilmaz

Al heel vroeg wist mr. H. Yilmaz-Altindag dat ze wilde strijden tegen onrecht en opkomen voor de rechten van mensen. Het kon dan ook niet anders dan dat ze een rechtenstudie aan de Erasmus Universiteit afrondde en direct de advocatuur in stapte. Mr. Yilmaz-Altindag heeft in de loop der jaren een schat aan kennis en ervaring opgedaan in meerdere rechtsgebieden. Met deze kennis en ervaring op zak, passie voor het vak en een oneindig doorzettingsvermogen heeft ze samen met mr. N. Köse-Albayrak, op 1 september 2015 haar eigen kantoor opgericht.

Mr. Yilmaz-Altindag biedt een brede juridische dienstverlening aan uiteenlopende cliënten zoals ondernemingen, organisaties, stichtingen, maar zeker ook particulieren. Ongeacht de rechtspositie van haar cliënt, spant zij zich in elke zaak tot het uiterste in om de belangen van haar cliënt te behartigen.

Mr. Yilmaz-Altindag streeft naar een hoog kwaliteitsniveau in haar werk en verdiept zich om deze reden volledig in elke nieuwe zaak. Elke zaak verdient aandacht, geen zaak is immers hetzelfde.

Een zelfde waarde hecht zij aan goede en heldere communicatie met haar cliënten. Cliënten kunnen rekenen op gedegen en betrokken rechtsbijstand, ook als zij niet over de financiële middelen beschikken om voor de rechtshulp te betalen.

Voor mr. Yilmaz-Altindag staat het leveren van optimale dienstverlening centraal. Zij is volledig betrokken in uw zaak en wederzijds vertrouwen is voor haar van uiterst belang. Cliënten staan dan ook voor mr. Yilmaz-Altindag centraal. Zij is gedreven, ambitieus en hamert op innovatie. Het recht is aan verandering onderhevig, mr. Yilmaz-Altindag ziet het als haar taak om dit in het voordeel van haar cliënten te benutten.

Transparantie, duidelijkheid en het streven naar voortdurende verbetering en een optimaal resultaat kenmerken de werkwijze van mr. Yilmaz-Altindag. Haar inzicht biedt haar cliënten weer uitzicht!