ADVOCATEN en medewerkers

Mw. mr. N. (Nursel) Kose-Albayrak

Advocaat
Nursel Kose-Albayrak is advocaat, CEO en oprichter van het kantoor. Klik op de naam om verder te lezen.

Dhr. mr. A. (Anil) Dogan

Advocaat
Anil is advocaat en met name actief binnen het bestuursrecht, civielrecht en personen- en familierecht, waaronder het woonrecht, huurrecht, uithuisplaatsingen, ondertoezichtstellingen, alimentatiezaken en (wijziging) gezag en omgang. De kracht van Anil zit met name in het analyseren van de problematiek die bij zijn clienten speelt om deze in duidelijke taal en prachtig gestoken in een juridisch jasje in processtukken vertaalt met oog voor de balangen van zijn clienten die hij steeds voorop stelt.

Mw. E. (Esra) Albayrak

Juriste
Esra studeert rechten aan de Universiteit en is de drijfveer achter de inhoudelijke praktijk binnen het bestuursrecht, met name in de fase van bezwaar in de urgentiepraktijk. Esra is gespecialiseerd in urgentiezaken en kunt u met al uw vragen die zien op de aanvraag, bezwaar en (hoger) beroep over de afgifte van een urgentieverklaring, bij haar terecht.

Dhr. K. (Kubilay) Ozcelik

Jurist
Kubilay studeert rechten en is de kracht achter onze contacten die het belang van ons kantoor dienen. Kubilay is actief in de ondersteuning van de inhoudelijke praktijk.

Mw. I. (Ilknur) Gok

Juriste
Ilknur studeert rechten aan de Universiteit en is actief binnen het bestuursrecht, met name binnen de fase van bezwaar in de urgentiepraktijk. Ilknur is met haar gedreven en perfectionistische houding niet uit de praktijk weg te denken.

Mw. E. (Ebru) Safranti

Chef de Bureau
Ebru is een jongedame met veel passie en enthousiasme voor het werk. Ebru is verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en vormt zij de spil van ons kantoor. U kunt met al uw vragen bij Ebru terecht, zij zal er voor zorgdragen dat de juiste informatie bij de juiste medewerker terecht komt en zo snel mogelijk aan uw wensen en verzoeken wordt gewerkt.