Attorney 4 Columns

Mw. E. (Ebru) Safranti

Chef de Bureau
Ebru is een jongedame met veel passie en enthousiasme voor het werk. Ebru is verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken en vormt zij de spil van ons kantoor. U kunt met al uw vragen bij Ebru terecht, zij zal er voor zorgdragen dat de juiste informatie bij de juiste medewerker terecht komt en zo snel mogelijk aan uw wensen en verzoeken wordt gewerkt.

Mw. I. (Ilknur) Gok

Juriste
Ilknur studeert rechten aan de Universiteit en is actief binnen het bestuursrecht, met name binnen de fase van bezwaar in de urgentiepraktijk. Ilknur is met haar gedreven en perfectionistische houding niet uit de praktijk weg te denken. Wanneer u een bezwaarprocedure voert in een urgentiezaak zult u met name met Ilknur te maken krijgen, zij zal u vanaf het begin begeleiden en u bijstand verlenen bij de te houden hoorzitting. U kunt met al uw vragen over de urgentiepraktijk bij Ilknur terecht.

Mw. mr. S. (Selvinaz) Kocak

Juriste
Selvinaz is een zeer gedreven juriste met name actief binnen het bestuursrecht, waaronder het woonrecht (woonurgenties), bijstand aan gedupeerde ouders van het Toeslagenschandaal en sociale verzekeringen. Selvinaz heeft haar studie rechten afgerond en heeft de nodige kennis en kunde opgedaan. De kracht van Selvinaz zit met name in haar vastberadenheid, haar strijdvaardigheid en de contacten met haar cliƫnten waarbij ze steeds de belangen van haar cliƫnten voorop stelt en binnen de grenzen van die belangen de onderste steen boven krijgt.

Mw. E. (Esra) Albayrak

Juriste
Esra studeert rechten aan de Universiteit en is de drijfveer achter de inhoudelijke praktijk binnen het bestuursrecht. Esra is geruime tijd actief geweest binnen de urgentiepraktijk en draait inmiddels mee in de KOT-praktijk dat ziet op het herstel binnen het Toeslagenschandaal. Esra is vanaf het begin betrokken geweest in de KOT-zaken en is inmiddels hierin gespecialiseerd. U kunt met al uw vragen over het Toeslagenschandaal bij haar terecht.

Dhr. mr. A. (Anil) Dogan

Advocaat
Anil is advocaat en met name actief binnen het bestuursrecht, civielrecht en personen- en familierecht, waaronder het woonrecht, huurrecht, uithuisplaatsingen, ondertoezichtstellingen, alimentatiezaken en (wijziging) gezag en omgang. De kracht van Anil zit met name in het analyseren van de problematiek die bij zijn clienten speelt om deze in duidelijke taal en prachtig gestoken in een juridisch jasje in processtukken vertaalt met oog voor de balangen van zijn clienten die hij steeds voorop stelt.

Mw. mr. N. (Nursel) Kose-Albayrak

Advocaat
Nursel Kose-Albayrak is advocaat, CEO en oprichter van het kantoor. Mr. Koser-Albayrak is momenteel met name actief in de KOT-praktijk en staat gedupeerde ouders van het Toeslagenschandaal met raad en daad bij. Het ongekend onrecht dat de gedupeerde ouders is aangedaan verdient extra aandacht. Mr. Kose-Albayrak heeft vanaf het jaar 2011 ouders bijgestaan toen het Toeslagenschandaal zich voltrok en is zij derhalve meer dan ervaren en deskundig in deze zaken. Het herstelsysteem kan immers slechts juist worden uitgevoerd als de kwestie bij de oorsprong wordt aangepakt. Klik op de naam om verder te lezen.