Mw. E. (Esra) Albayrak

Mw. E. (Esra) Albayrak

Esra studeert rechten aan de Universiteit en is de drijfveer achter de inhoudelijke praktijk binnen het bestuursrecht. Esra is geruime tijd actief geweest binnen de urgentiepraktijk en draait inmiddels mee in de KOT-praktijk dat ziet op het herstel binnen het Toeslagenschandaal. Esra is vanaf het begin betrokken geweest in de KOT-zaken en is inmiddels hierin gespecialiseerd. U kunt met al uw vragen over het Toeslagenschandaal bij haar terecht.

Dhr. mr. A. (Anil) Dogan

Anil is advocaat en met name actief binnen het bestuursrecht, civielrecht en personen- en familierecht, waaronder het woonrecht, huurrecht, uithuisplaatsingen, ondertoezichtstellingen, alimentatiezaken en (wijziging) gezag en omgang. De kracht van Anil zit met name in het analyseren van de problematiek die bij zijn clienten speelt om deze in duidelijke taal en prachtig gestoken in een juridisch jasje in processtukken vertaalt met oog voor de balangen van zijn clienten die hij steeds voorop stelt.

Mw. mr. N. (Nursel) Kose-Albayrak

Nursel Kose-Albayrak is advocaat, CEO en oprichter van het kantoor. Mr. Koser-Albayrak is momenteel met name actief in de KOT-praktijk en staat gedupeerde ouders van het Toeslagenschandaal met raad en daad bij. Het ongekend onrecht dat de gedupeerde ouders is aangedaan verdient extra aandacht. Mr. Kose-Albayrak heeft vanaf het jaar 2011 ouders bijgestaan toen het Toeslagenschandaal zich voltrok en is zij derhalve meer dan ervaren en deskundig in deze zaken. Het herstelsysteem kan immers slechts juist worden uitgevoerd als de kwestie bij de oorsprong wordt aangepakt. Klik op de naam om verder te lezen.